Miért válassz minket?

Ingyenes linkrövidítés, QR kód és Link in Bio oldal generálás

Míg mások a pénztárcádra hajtanak, mi inkább arra törekszünk, hogy lehetőségeket adjunk a kezedbe.
Nincsenek rejtett költségek, szolgáltatásunk ingyenes és az is marad.

Ingyenes szolgáltatásunk bárki számára elérhető, ezáltal segítve az internetes jelenlét megteremtését és erősítését mindenki számára.

Miért válassz minket?
Korlátlan kreativitás, végtelen lehetőségek

Korlátlan kreativitás, végtelen lehetőségek

Korlátlan mennyiségű rövid link, QR kód és Link in Bio oldal létrehozását tesszük lehetővé, hogy minden elképzelésedet megvalósíthasd. Nincsenek korlátozások funkcionalitásban sem, így próbálunk segíteni maximálisan kiaknázni a digitális világ nyújtotta lehetőségeket, és elérni a céljaidat az online térben.

Rugalmas QR kódok

Rugalmas QR kódok

Nálunk nem csak linkekhez készíthetsz QR kódokat, hanem számos egyéb funkciót is kínálunk, amelyek segítségével a legkülönfélébb igényeket tudunk kielégíteni. Emellett lehetőség van vektorgrafikus formátumban is letölteni a QR kódokat, amely kiváló minőségű nyomtatásra és széles körű felhasználásra alkalmas. Sőt, ha linkhez generálsz QR kódot, lehetőséged van arra, hogy később cseréld a QR kód mögött lévő linket, így mindig friss és releváns tartalmat juttathatsz el a felhasználókhoz anélkül, hogy új QR kódot kellene nyomtatnod (pl.: nem kell újramatricáznod az autódat vagy nem kell az éttermedben az asztalokra új QR kódot ragasztani).

Link

Link

Irányítsd látogatóidat a weboldaladra egy QR kód segítségével.

Telefonhívás

Telefonhívás

Hozz létre QR kódot, amelyet beolvasva a felhasználó azonnal kezdeményezhet telefonhívást a megadott számra.

SMS

SMS

Indíts SMS küldést, akár előre definiált szöveggel.

Geo lokáció

Geo lokáció

Mutasd meg felhasználóidnak üzleted vagy rendezvényed helyszínét QR kód segítségével.

WiFi

WiFi

Nincs többé jelszó diktálás! Egyszerűsítsd a WiFi hozzáférést QR kódokkal, hogy vendégeid könnyedén csatlakozhassanak a hálózathoz.

VCard

VCard

Osszd meg a elérhetőségeidet virtuális névjegykártyával: minden adat egy helyen, könnyen megosztható formában.

Mérhető linkek

Mérhető linkek

Amellet, hogy részletes statisztikákat biztosítunk a linkjeidről, a rendszerünk opcionálisan hozzáad UTM paramétereket a linkekhez, így könnyen nyomon követheted azok teljesítményét más analitikai eszközök segítségével. Az UTM paraméterek lehetővé teszik számodra, hogy részletes információkat kapj a linkek forrásáról, közegeiről és kampányairól.

Részletes statisztikák

Részletes statisztikai adatokat teszünk elérhetővé rendszerünkön keresztül, amelyek segítségével betekintést nyerhetsz a linkjeid, QR kódjaid teljesítményébe és hatékonyságába. Ezek az adatok nem csak egyszerű kattintások vagy szkennelések számlálását jelentik, hanem sokkal többet nyújtanak annál.

Kattintások & szkennelések idő szerint

Kattintások & szkennelések idő szerint

Az időbeli trendek fontos információkat hordoznak arról, hogy a linkjeid QR kódjaid vagy Link in Bio oldalaid milyen gyakran lettek megnyitva vagy beolvasva. Ez lehetővé teszi, hogy azonnal reagálj a változásokra és finomhangold a marketingstratégiádat.

Forrásoldalak

Forrásoldalak

Ismerd meg, hogy a látogatók honnan érkeztek a linkjeidre. Ez segít abban, hogy megértsd, melyik forrásokból érkeznek a legtöbb látogató, és hogyan lehet maximalizálni az online jelenléted hatékonyságát.

Böngészők

Böngészők

Tudd meg, hogy a látogatóid mely böngészőket preferálják a linkjeid, Link in Bio oldalaid megnyitásához, vagy QR kódjaid beolvasásához. Ez az információ segíthet az optimalizálásban és a weboldalak fejlesztésében, hogy minden látogató számára egyenletes és kiváló felhasználói élményt biztosítsunk.

Eszközök

Eszközök

Mobiltelefon, tablet és asztali gép - ezek a leggyakrabban használt eszközök, amelyeken keresztül a felhasználók elérhetik az online tartalmakat. Ismerd meg, hogy melyik eszközön keresztül érkezik a legtöbb látogató, hogy hatékonyabban tudj tervezni és optimalizálni a weboldalakat és alkalmazásokat a látogatói élmény maximalizálása érdekében.

Operációs rendszerek

Operációs rendszerek

Vizsgáld meg, hogy a látogatók milyen operációs rendszereket használnak a linkeid megnyitásához vagy QR kódjaid beolvasásához. Ez az információ segíthet az alkalmazások és weboldalak fejlesztésében, hogy tökéletesen illeszkedjenek minden rendszerre és biztosítsák a felhasználók számára a legjobb élményt.

Városok és országok

Városok és országok

Átláthatod, hogy a látogatók mely országokból és városokból érkeznek a linkjeidre vagy QR kódjaidra. Ez fontos információ lehet a célközönséged demográfiai és földrajzi jellemzőinek megértéséhez, és segíthet a célzott marketingkampányok tervezésében.

Egyszerű használat bárhol, bármikor

Felhasználóbarát felületünknek köszönhetően könnyedén és gyorsan hozhatsz létre rövid linkeket, QR kódokat és Link in Bio oldalakat bárhol, bármikor, akár egy mobil eszközről is. Az intuitív tervezésnek köszönhetően minimális a felhasználók tanulási görbéje, így akár az első használatkor is könnyen eligazodhatnak az alkalmazásban.

Egyszerű használat bárhol, bármikor
Magyar fejlesztésű alkalmazás

Magyar fejlesztésű alkalmazás

A magyar fejlesztésű alkalmazásunk globális elkötelezettséget tükröz, hiszen nem csak a hazai, de a nemzetközi piacokon is széles körben elérhető és használható. Ezáltal a felhasználóink biztosak lehetnek abban, hogy egy stabil, megbízható és magas színvonalú alkalmazást kapnak, amely megfelel a nemzetközi minőségi és biztonsági szabványoknak.